Vår kursgård är en upplevelse i sig

Allt fler önskar komma till kursgården för att utbilda sig i den rofyllda miljön, en oas mitt i huvudstaden. Här känner du verkligen påtagligt historiens vingslag. Tidigare låg här en handelsträdgård och vi har inspirerats av den i vår meny, det kan man kalla närodlat!

Kursgården består av en huvudbyggnad och två flyglar från 1700-talet, de är pietetsfullt renoverade med moderna bekvämligheter. Självklart kan du bo här under hela utbildningen, vi har prioriterat sovkomforten med sköna sängar och underbara duntäcken som tillsammans med naturens lugn ger god natts sömn. I den vackra salen har vi utbildningen, i matsalen sprakar det i kakelugnen. Här serveras varm vällagad ofta vegetarisk mat. Det behövs när vi arbetar varsamt med våra händer.
Inspiration får du under utbildningen av både lärare och miljö, men självklart även till stor del av kurskamraterna. Kanske mest under kvällarna framför braskaminen eller i bastun.

Här kan du gå alla delar i Taktiproutbildningen, har du gått Grundkursen ute i landet är du mycket välkommen till PÅBYGGNAD och EXAMINATION. Utbildningarna börjar alltid kl. 10 första dagen så att man skall kunna resa på morgonen. Miljön gör lärandet lätt.
Före eller efter din utbildning kan du bo kvar, göra annat i huvudstaden, och även dina vänner kan komma med.

Se hemsidan www.arstaholmar.se.

Förfrågan om gården mailas till:
arstaholmar@live.se